Dagens forløb

På introdagen kommer du til at lære de grundlæggende færdigheder i paragliding. Vi starter dagen med en kort intro til udstyret og hvordan det bruges i forskellige situationer på jorden.

Når vi har trænet lidt på jorden begynder vi stille og roligt at bevæge os op ad skråningen, hvor du får din første oplevelse af vægtløshed, mens du løber med paraglideren.

Introdagen er den perfekte måde at prøve paragliding på og få en følelse af hvad det er for en sport vi her i klubben elsker så højt

I løbet af dagen træner vi ”kiting” med paraglideren og oplevelsen går mere og mere under din hud…

Når vi har trænet på jorden og du kan styre skærmen, vil vi begynde at bevæge os op ad bakken, og du vil kunne flyve ned igen. Det forudsætter dog at din indmeldelse i klubben og DHPU samt kursustilmelding er på plads inden første flyvetur.

Introdagen er en rigtig god måde at lære om paragliding. En god investering vil også være at købe dig en tandemtur med os. Viser det sig at du allerede er forelsket i paragliding ved først flyvetur, kan du melde dig ind i klubben og starte på næste undervisningshold.


Vi afholder undervejs nogle korte pauser, hvor vi sidder sammen og fortæller om, hvordan vores klubliv er, og hvad man kan komme til at opleve ved at flyve paraglider.


En introdag varer normalt mellem 3 til 6 timer afhængig af vejrforholdene. Det nødvendige udstyr inklusiv skærm, seletøj, hjelm og radioer får man man fra klubben under hele introdagen.

Det praktiske

På dagen skal du blot medbringe lidt mad, massere at drikke samt noget praktisk tøj, da der af og til kan være en smule smattet på marken.


Introdagen afholdes ved Hersted Høje naturcenter i Albertslund eller andet sted afhængig af dagens vejrforhold.
Hvis du er interesseret i at prøve en introdag hos os, kan du ringe eller skrive til chef-instruktør Essie

Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores klub, og introducere dig for din nye yndlings hobby

1.125 kr./person

Kontakt os

Du kan tilmelde dig ved at kontakte os direkte herunder, eller kontakte chef-instruktør Essie på tlf: 41 67 89 61